Sarbini Enterpreneur didatangan Shandong Xingzhicheng

图片 2

Dina Dec.8,2018, Sababaraha pangusaha ti Shao Pemuda Federation of Propinsi Shandong dilongok Shandong Xingzhicheng Biotéhnologi Co., Ltd, diskusi jeung Pupuhu Shao Xingzhi, Sawalakeun babarengan blueprint grand pembangunan perusahaan bakal datang, kabeh pangusaha ogé nempatkeun maju bongbolongan berharga pikeun ngembangkeun Xingzhicheng Company.Xing Zhicheng gathering Kaunggulan jeung Kakuatan, usaha Janten Brand Anjog Cina ngeunaan Juara Kaséhatan Agung, kalawan produk biologis médis kualitas luhur, ngaronjatkeun efisiensi operasi customer, sarta nyieun usaha unremitting pikeun kaséhatan manusa.


Pos waktos: Dec-18-2018
WhatsApp Online Chat!