Shandong Xingzhicheng Inum Cai Mikir Sumber

6 7

Dina Dec.7,2018, Shandong Xingzhicheng ngagagas teh tutulung ka pangajaran ngembangkeun pondasi universitas nonoman Shandong élmu pulitik jeung téhnologi, dimaksudkeun dina promosi Atikan Pemuda, Cimanuk ngora talents.Secretary Lu sarta Pupuhu Shao Xingzhi duanana ngadawuh: Purwodadi nyaéta kuat ti Cina , ngamekarkeun atikan nonoman, Nyadiakeun bakat ngora leuwih berharga pikeun masarakat mangrupa misi jeung tanggung jawab akademi jeung usaha umum, Pupuhu Shao Xingzhi nyaéta syukur ka mater Alma-na, repay masarakat, contributing kana Kamekaran Atikan Pemuda di Cina.

 


Pos waktos: Dec-10-2018
WhatsApp Online Chat!