Shandong Xingzhicheng Jieun Modél Brand New Pasar

图片 4 图片 2 图片 2

Salaku enterpriser reponsible na perusahaan, Shandong Xingzhicheng bagean pikeun ngadegkeun luhureun hiji brand di wewengkon alat médis ka nyieun nilai pikeun konsumén

tur ngawangun kahirupan kualitas pikeun pagawé.

The distributor pasamoan dilaksanakeun ti 23 Nov. ka 25 Nov., 2018, lumangsung pikeun 3 dinten jeung merk kawijakan anyar mikaresep pujian luhur ti para nasabah.

Shandong Xingzhicheng bakal nangtukeun kana kualitas luhur jeung produksi standardized mun nyieun, modél éféktif béda.

Wilujeng sumping didatangan pabrik urang jeung gabung kami!


Pos waktos: Dec-10-2018
WhatsApp Online Chat!