Pihak Perayaan pikeun Modél Market Inovatif parantos kalayan hasil

图片 4

Dina Dec.7,2018, Shandong Xingzhicheng biologis Téhnologi Co., LTD tahan Modél Anyar Usaha of Zero-win jeung Multi-win badarat Praktek jeung Balik deui magrib, Dina rapat, lulugu Shao xingzhi ngadawuh: Urang kudu aktip ngabales nélépon nagara pikeun ngembangkeun ékonomi swasta, dividends kawijakan dibagikeun gancang kalayan mitra kami, hayu dulur benefit ti karaharjaan pulitik alus, resiko Sharing, urang gaduh kaunggulan, sangkan nyandak leuwih risks.The Seminar on enol-win jeung modél bisnis multi-win diayakeun ku Xing Zhicheng on November 23 éta hiji kasuksésan dina kapamimpinan teh, anu percaya ti mitra jeung usaha gabungan sadaya staf, boga imah a Hatur-anjeun pihak pikeun ieu, Hayu urang inuman happily sarta nganyatakeun opinions.It kami diteundeun hiji yayasan langkung solid sarta kuat pikeun ngembangkeun tahap anyar ti Xingzhicheng.

 


Pos waktos: Dec-18-2018
WhatsApp Online Chat!