Talentuar ndërmarrës Vizitoni Shandong Xingzhicheng

图片 2

Në Dec.8,2018, disa sipërmarrës nga Shao Federata Rinore e Shandong Province vizitoi Shandong Xingzhicheng Bioteknologji Co, Ltd, diskutime me Kryetari Shao Xingzhi, diskutojnë së bashku projektin e madh të zhvillimit të ndërmarrjeve të ardhshëm, të gjithë sipërmarrësit gjithashtu vënë përpara sugjerime të vlefshme për zhvillimi i Xingzhicheng Company.Xing Zhicheng mbledhjen Avantazhet në fuqi, përpjekjet për t'u bërë markë kryesor i Kinës të mëdha shëndetësore Inovacionit, me produkte të cilësisë së lartë medicinale biologjike, për të përmirësuar efikasitetin operativ të konsumatorëve, dhe të bëjnë përpjekje pandërprerë për shëndetin e njeriut.


Ora Post: Dec-18-2018
WhatsApp Online Chat!