Shandong Xingzhicheng Pini ujë Mendoni Burimi

6 7

Në Dec.7,2018, Shandong Xingzhicheng iniciuar donacion për arsimin e zhvillimit themelet e Shandong Universitetin rinjve të shkencave politike dhe teknologjisë, me qëllim promovimin e edukimit të të rinjve, trajnim i ri talents.Secretary Lu dhe Kryetari Shao Xingzhi të dy thanë: Rinia është më e fortë se Kina , Zhvillimi arsimimin e të rinjve, Sigurimi talentet më të vlefshme të rinj për shoqërinë është misioni dhe përgjegjësia e kolegje dhe ndërmarrjeve të përbashkëta, Kryetari Shao Xingzhi është mirënjohës për Mater alma tij, të paguajë shoqërisë, duke kontribuar në zhvillimin e Arsimit të Rinisë në Kinë.

 


Ora Post: Dec-10-2018
WhatsApp Online Chat!