Shandong Xingzhicheng Krijo Model Brand New Market

图片 4 图片 2 图片 2

Si sipërmarrës reponsible dhe ndërmarrje, Shandong Xingzhicheng të përpiqen për të krijuar të lartë një markë në zonën e pajisjes mjekësore për të krijuar vlera për klientët

dhe për të ndërtuar jetën e cilësisë për punonjësit.

Takimi i shpërndarësit u mbajt nga 23 nëntor në nëntor 25, 2018, zgjati për 3 ditë dhe politikë krejt të re të gëzojnë lëvdata të larta nga konsumatorët.

Shandong Xingzhicheng do ta bazojë në cilësi të lartë dhe prodhimit të standardizuar për të krijuar të ndryshme, model efektiv.

Mirë se vini vizituar fabrikën tonë dhe të bashkohen me ne!


Ora Post: Dec-10-2018
WhatsApp Online Chat!