Partia Festimi për Modelin e Tregut inovative sukses

图片 4

Në Dec.7,2018, Shandong Xingzhicheng biologjike Teknologjia Co, LTD mbajë një model të ri biznesi e zero-fitore dhe Multi-fitojë ulje Praktikës dhe Kthim mbrëmje, në takim, kryetari Shao Xingzhi tha: Ne duhet të përgjigjet në mënyrë aktive të thirrjes e shtetit për të zhvilluar ekonominë private, dividendët politikave ndajnë me partnerët tanë, le të përfitojnë të gjithë nga mirëqenies së mirë politike, rreziqet ndarjen, ne kemi përparësi, kështu që ne të marrë më shumë Seminar risks.The në zero të fitojë dhe multi-win modeli i biznesit mbajtur nga Xing Zhicheng më 23 nëntor ishte një sukses nën udhëheqjen, besimin e partnerëve dhe përpjekjet e përbashkëta të të gjithë stafit, të presë një thank-you parti për këtë, le të pini në lumturi dhe shpreh opinions.It ynë hedhur një themel më të fortë dhe të fuqishëm për zhvillimin e fazës së re të Xingzhicheng.

 


Ora Post: Dec-18-2018
WhatsApp Online Chat!