Talented Enterpreneur Visit Shandong Xingzhicheng

图片 2

On Dec.8,2018 PTPN wirausaha saka Shao Youth Federation of Langkawi Shandong dibukak Shandong Xingzhicheng Bioteknologi Co., Ltd, diskusi karo Ketua Shao Xingzhi, Ngrembugake bebarengan cithak biru grand pembangunan perusahaan mangsa, kabeh wirausaha uga sijine nerusake saran terkenal kanggo pangembangan Xingzhicheng Company.Xing Zhicheng kumpul Kaluwihan kanggo Strength, efforts kanggo dadi Brand Anjog China kang Innovation Health Great, karo produk biologi medical kualitas, nambah efficiency operasi customer, lan nggawe efforts unremitting kanggo kesehatan manungsa.


Post wektu: Dec-18-2018
Tampilan Online Chat!