Shandong Xingzhicheng Ngombe banyu Mikir Source

6 7

On Dec.7,2018, Shandong Xingzhicheng miwiti sumbangan kanggo pendidikan pembangunan dhasar saka Universitas muda Shandong ilmu politik lan teknologi, ngarahake ing mromosiaken Education Youth, Training enom talents.Secretary Lu lan Ketua Shao Xingzhi loro ngandika: Youth kuwat saka China , Ngembangaken pendidikan muda, nyediakake talents enom luwih terkenal kanggo masyarakat punika misi lan tanggung jawab saka colleges lan Enterprises umum, Ketua Shao Xingzhi ngucapke matur nuwun kanggo kang alma mater, males masyarakat, contributing kanggo ing Development Pendidikan Pemuda ing China.

 


Post wektu: Dec-10-2018
Tampilan Online Chat!