Party Pahargyan kanggo Model Market Innovative Kasil

图片 4

On Dec.7,2018, Shandong Xingzhicheng Biologi Technology Co., LTD terus Model New Business saka Zero-menang lan Multi-menang Landing Laku lan Bali Petang, Ing patemon, ketua Shao xingzhi ngandika: We kudu aktif nanggapi menyang telpon saka negara berkembang ekonomi pribadi, deviden privasi nuduhake cepet karo kita partners, supaya saben entuk manfaat saka kawulo politik apik, risiko Sharing, kita duwe kaluwihan, supaya kita njupuk liyane risks.The Seminar ing nul-menang lan model bisnis multi-menang dianakaké dening Xing Zhicheng ing November 23 sukses ing Kepemimpinan, dateng partners lan usaha kabeh Staff, tuan rumah matur-sampeyan party for iki, Ayo ngombe seneng lan nyebut opinions.It kita glethakaken madegé liyane sing ngalangi lan kuat kanggo pangembangan tataran anyar Xingzhicheng.

 


Post wektu: Dec-18-2018
Tampilan Online Chat!